https://www.high-endrolex.com/10 Делегація НУЦЗУ наразі перебуває на стажуванні у Поморській Академії в Слупську | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.06.2018
НУЦЗУ

Делегація НУЦЗУ наразі перебуває на стажуванні у Поморській Академії в Слупську

11 червня 2018 року розпочалося стажування делегації Національного університету цивільного захисту України в Поморській Академії в Слупську (Польща). Члени делегації взяли участь у ІV Міжнародній науковій конференції «Безпека країн Центральної та Східної Європи», щорічним співорганізатором якої є університет.
Під час науково-комунікативного заходу з вітальним словом виступив проректор з персоналу НУЦЗ України, полковник служби цивільного захисту, доктор технічних наук, доцент Попов Вадим Михайлович. Він вручив нагороду НУЦЗ України за високий внесок у розвиток науки й освіти декану Інституту Національної Безпеки Поморської Академії Анджею Урбанеку.
Варто відзначити, що стажування передбачає відвідування теоретичних і практико орієнтованих занять наших співробітників з метою ознайомлення з позитивним досвідом забезпечення системи безпеки (пожежної, соціальної, екологічної, інформаційної тощо) у Польщі та інших країнах ЄС, а також визначення перспективних напрямів і засобів гарантування такої безпеки в Україні.
 

Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10