https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ побачили світ дві наукові публікації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2018
НУЦЗУ

В НУЦЗУ побачили світ дві наукові публікації

Цей навчальний рік навчально-науково-виробничий центр завершує виходом з друку двох колективних монографій, курсу лекцій і фахового збірника наукових праць, підготовлених на базі центру в Національному університеті цивільного захисту України. Перша монографія «Культура управління» є результатом співпраці академічної та наукової спільноти, зокрема Садкового В.П., Назарова О.О., Домбровської С.М., Крутій О.М., Пономарьова О.С. і Харченко А.О. У межах даного дослідження здійснено аналіз сутності, змісту і структури культури управління як специфічного суспільного і водночас індивідуального феномену.
Автори другої наукової публікації «Інституціональна державна політика соціально-економічного розвитку регіонів України в умовах ризиків» – Домбровська С.М., Помаза-Пономаренко А.Л. і Лукиша Р.Т. У монографії обґрунтовано вдосконалений методичний інструментарій, необхідний для оцінювання стану результативності цієї політики.
Крім того, опубліковано курс лекцій «Управління соціальним та гуманітарним розвитком», авторами якого є Садковий В.П. і Домбровська С.М. Цей курс лекцій представляє собою складову частину методичного забезпечення при вивчені навчальної дисципліни «Управління соціальним та гуманітарним розвитком». Вона викладається під час магістерської підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».
Варто відзначити, що за загальною редакцією ректора університету Садкового В. П. друком також вийшов фаховий збірник наукових праць «Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління» (2018, № 1 (8)).

Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10