RSS

Новини навчальних закладів

24.05.2018
НУЦЗУ

У слухачів магістратури заочної форми навчання НУЦЗ України завершився захист магістерських робіт

23 травня 2018 року закінчився захист магістерських робіт слухачів магістратури заочної форми навчання Національного університету цивільного захисту України.
Працювало дві державні екзаменаційні комісії: під головуванням начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області полковника служби цивільного захисту Волобуєва Олександра Васильовича та першого заступника начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Чабаня Сергія Григоровича. Також на захисті магістерських робіт були присутніми проректор з навчальної та методичної роботи Назаров Олег Олександрович та начальник факультету цивільного захисту Удянський Микола Миколайович.
Під час захисту магістри продемонстрували високий рівень фахової підготовки, належне володіння практичними навичками в галузях пожежної безпеки та цивільного захисту, що підтверджувались їх відповідями на питання державної екзаменаційної комісії.

Всі здобувачі вищої освіти підтвердили освітній ступінь магістра. Із 54 слухачів 23 захистили свої магістерські роботи на оцінку «відмінно».

Вітаємо всіх слухачів магістратури з успішним завершенням навчання та бажаємо успіхів в подальшій практичній діяльності!

Магістратура управління

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.