https://www.high-endrolex.com/10 Участь молодих вчених кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки у конференції «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОХОРОНИ ПРАЦІ» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.05.2018
НУЦЗУ

Участь молодих вчених кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки у конференції «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОХОРОНИ ПРАЦІ»

  27 квітня молоді вчені кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ, які навчаються за спеціалізацією «Охорона праці» – Поліканова Ольга, Сасін Євген, Нежута Юлія, Кузьменко Антон та Зубаха Марія під керівництвом старшого викладача кафедри Цимбала Богдана стали учасниками XVIІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОХОРОНИ ПРАЦІ», що відбулася у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.

Поліканова Ольга та Сасін Євген виступили на пленарному засіданні з науковими доповідями «Запобігання професійних ризиків косметологів» та «Запобігання професійних ризиків парамедиків», інші студенти виступили з доповідями на секційних засіданнях конференції.

 Науковою роботою Сасіна Євгена зацікавилася журналістка науково-виробничого журналу «Охорона праці» та запропонувала продовжити дослідження за обраною тематикою з викладенням результатів на сторінках журналу.

  Наші вихованці були відзначені дипломами за високий рівень підготовки та активну участь у роботі конференції й отримали сертифікати учасників. Науковий керівник – старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Цимбал Б.М. отримав подяку за високий рівень підготовки учасників.

  Також молоді вчені могли помандрувати історичними місцями славетного міста Львів, отримали позитивні емоції та стимул для подальшої наукової роботи.

  Висловлюємо подяку організаторам конференції за теплий прийом та ввічливе ставлення.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10