RSS

Новини навчальних закладів

27.04.2018
НУЦЗУ

Наукові досягнення майбутніх екологів НУЦЗУ

25-26 квітня у Харківському національному університеті будівництва та архітектури відбулась щорічна міжнародна науково-технічна конференція «Екологічна і техногенна безпека. Охорона водного і повітряного басейнів. Утилізація відходів» (студентська секція).

У конференції взяли участь студенти 2-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Першко Н.Ф., Росколотько А.В. під керівництвом доцента кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Бригади О.В., які виступили з доповіддю про дослідження стану підземних вод, що використовуються мешканцями с. Мала Рогань в питних цілях, та курсанти 3-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Куліш В.М. та Тимошенко О.М. під керівництвом доцента цієї ж кафедри Сарапіни М.В. з темами доповідей, що присвячені дослідженню можливості впровадження енергозберігаючої технології на газових компресорних станціях та еколого-токсикологічному ризику гасіння звалищ твердих побутових відходів.

За результати конференції, студенти Першко Н.Ф., Росколотько А.В. та курсант Куліш В.М. нагороджені дипломами ІІ ступеня. Крім того, наукові досягнення  курсантів Куліша В.М. та Тимошенко О.М. були відзначені грамотами Всеукраїнської екологічної ліги.

Дякуємо організаторам конференції – кафедрі безпеки життєдіяльності та інженерної екології ХНУБА – за цікавий та пізнавальний досвід.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.