https://www.high-endrolex.com/10 Стажування науковців НУЦЗУ у Балтійській Міжнародній Академії на завершальному етапі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.05.2018
НУЦЗУ

Стажування науковців НУЦЗУ у Балтійській Міжнародній Академії на завершальному етапі

На завершальному етапі - стажування представників навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України в Балтійській Міжнародній Академії (БМА). Начальник відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту, доктор наук з державного управління, доцент Мороз В.М. разом зі старшим науковим співробітником, кандидатом наук з державного управління Мороз С.А. провели для слухачів магістерських програм БМА тренінг «Лідерські якості особистості в системі трудового потенціалу бізнес-лідера». За відгуками учасників тренінгу, результатом комунікативного заходу стало не лише досягнення тренерами мети проведення заходу, а і формування у слухачів нового світогляду щодо традицій та здобутків вищої освіти, зокрема й в Україні.
Під час стажування, за домовленістю з керівництвом БМА, було проведено анкетування студентів за напрямом оцінювання якості вищої освіти. На підставі відповідей респондентів, працівники навчально-науково-виробничий центру планують провести відповідне наукове дослідження.
Підсумком стажування в Балтійській міжнародній академії стало отримання його учасниками нових знань, а також сертифікатів, які їх підтверджують. Сподіваємося, що стажування «Теорія і практика забезпечення якості вищої освіти: педагогіка, психологія і управління» перетвориться на щорічний комунікативний захід, участь у якому зможуть взяти участь представники інших навчальних та наукових підрозділів НУЦЗУ.

Навчально-науково-виробничий центр


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10