RSS

Новини навчальних закладів

29.06.2016
НУЦЗУ

29.06-06.07 на навчально-тренувальному полігоні НУЦЗУ пройде XIV Всеукраїнський збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки». Акредитація ЗМІ

29 червня до 6 липня на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України в ур. Фігурівка Харківської області триватиме XIV Всеукраїнський збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».
«Школа безпеки» проводиться з метою виховання у дітей та молоді культури безпечної життєдіяльності, формування свідомого й відповідального ставлення до питань особистої та колективної безпеки, популяризації здорового способу життя, сприяння патріотичному вихованню молоді та її фізичному розвитку і пропаганди професії рятувальника.
Майже 200 юнаків та дівчат віком від 14 до 18 років з усіх регіонів України протягом тижня підвищуватимуть рівень знань з питань безпеки життєдіяльності, практичної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях, а також фізичної та психологічної підготовки. У ході змагань команди демонструватимуть уміння діяти в надзвичайних ситуаціях техногенного та природного характеру, здатність до проведення аварійно-рятувальних робіт в зоні пожежі, хімічного або радіаційного забруднення, на висотній будівлі; пошуково-рятувальних робіт у природному середовищі, на акваторії; надавати домедичну допомогу; відпрацьовуватимуть спеціальні вправи з радіаційно-хімічного захисту.
1 липня о 10.00 на плацу університету відбудеться урочиста церемонія відкриття збору «Школа безпеки» по вулиці Баварська, 7. Цього ж дня відбудуться показові виступи майбутніх рятувальників за такими етапами: аварійно-рятувальні роботи у зоні техногенної аварії; аварійно-рятувальні роботи у зоні пожежі, аварійно-рятувальні роботи у зоні хімічного або радіаційного забруднення, рятувальні роботи з висотної будівлі.
6 липня на начально-тренувальному полігоні університету в ур. Фігурівка Харківської області пройде урочисте закриття XIV Всеукраїнського збору-змагання юних рятувальників «Школа безпеки» і нагородження переможців.
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 30 червня за тел.: (057)707-34-59.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.