https://www.high-endrolex.com/10 Знати, як рятувати. За участі НУЦЗУ у Харкові відбудеться широкомасштабний захід з безпеки життя | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.05.2016
НУЦЗУ

Знати, як рятувати. За участі НУЦЗУ у Харкові відбудеться широкомасштабний захід з безпеки життя

Захід створений з метою підвищення обізнаності громадськості з правилами поведінки під час надзвичайної ситуації. Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Національний університет цивільного захисту України, Головне управління ДСНС України у Харківській області  за сприяння проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями», що є частиною Спеціальної ініціативи «Україна» Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, запрошує  харків’ян та гостей міста активно приєднуватися до Акції.
Сімейний День Надзвичайних ситуацій – це простір, де діти та дорослі зможуть побачити та зрозуміти у чому полягає робота «пожежного – рятувальника». Яким чином кожен повинен поводити себе у надзвичайній ситуації, та що потрібно знати, щоб підвищити рівень власної безпеки - на Сімейному Дні Надзвичайних ситуацій.
У програмі:
Як уберегтися від біди
Чотирилапі рятувальники
Правила поведінки під час надзвичайної ситуації
Медична допомога. Що потрібно знати, щоб збільшити шанси на виживання
Перша психологічна допомога
Сила та витривалість – побратими пожежного
Техніка, що рятує життя
Способи рятування з висоти
Пожежні машини минулих літ
Фотозона «Я — пожежний»
Конкурси, ігри, розваги, що допоможуть зрозуміти дітям та дорослим, які бувають надзвичайні ситуації та як правильно себе у них поводити.
Довідка: Die Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH – федеральна компанія, що підтримує уряд Німеччини в досягненні мети у галузі міжнародної співпраці задля сталого розвитку. У рамках німецько-українського співробітництва в Україні реалізуються проекти, зокрема, у сферах сталого економічного розвитку, енергоефективності, підвищення якості державного управління та профілактики ВІЛ/СНІДу.
Більш детально на сайті
Для журналістів - контактні телефони організаторів Акції у Харкові:  707 34 59;  766  68 43
Відділ зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ  
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10