https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали переможцями і призерами районного етапу міського конкурсу «Молода людина року 2015» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.05.2016
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали переможцями і призерами районного етапу міського конкурсу «Молода людина року 2015»


12 травня в малій залі Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради відбулося нагородження переможців районного етапу міського конкурсу «Молода людина року 2015», організатором якого є комітет у справах сім’ї, молоді та спорту по Київському району Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.
Такі заходи, що мають за мету викрити найкращі лідерські здібності учасників, а також посприяти утвердженню соціального статусу в суспільстві, активізації життєвої позиції, розвиткові та удосконаленню духовних і моральних якостей, проводяться щороку. А протягом останніх восьми років завдяки тісній співпраці сектора зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Національного університету цивільного захисту України із комітетом у справах сім’ї, молоді та спорту по Київському району представники навчального закладу стали не тільки активними учасниками конкурсів, а і його численними переможцями та призерами. П’ятнадцятий районний конкурс об’єднав понад 50 представників різних вищих навчальних закладів Харківщини. Цьогоріч Національний університет цивільного захисту достойно представили викладач-методист факультету пожежної безпеки старший лейтенант служби цивільного захисту Анна Іванова, яка стала лауреатом конкурсу «Молода людина року 2015» у номінації «Громадська діяльність», інспектор відділу виховної та соціально-гуманітарної роботи старший лейтенант служби цивільного захисту Валентин Кердивар, який став переможцем заходу у номінації «Культура та мистецтво», та курсант 5-го курсу соціально-психологічного факультету Наталя Кукоба, яка перемогла у конкурсі у номінації «Курсант вищого навчального закладу ІІІ-IV рівня акредитації».
Якщо спалахують на небі зірки – значить, це комусь потрібно. У цьому випадку такі зірки віднаходять та «запалюють» фахівці комітету у справах сім’ї, молоді та спорту по Київському району Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради на чолі із його начальником Володимиром Різником.
Щиро вітаємо переможців конкурсу, пишаємося «зірочками» університету та бажаємо їм подальших плідних результатів на професійній ниві!

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Дар’ї Ахмадуліної
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10