https://www.high-endrolex.com/10 Благодійна естафета передана | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Благодійна естафета передана

Вчора, 11 квітня, Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України передав благодійну естафету у вигляді унікальних робіт відомого черкаського фотографа Ігоря Єфімова іншому місцевому ВНЗ – Черкаському державному технологічному університету. ЧДТУ став третім навчальним закладом міста Черкаси в якому працюватиме дана виставка.
Нагадуємо, що фотороботи були представлені в ЧІПБ на третьому поверсі адміністративного навчального корпусу протягом двох тижнів. Акція приурочена до Всесвітнього дня онкохворої дитини у рамках тижня доброти, який започаткований цьогоріч у навчальному закладі. Її мета – оточуючі не повинні лишатися осторонь біди онкохворих дітей, біди їхніх родин, адже сьогодні це наше спільне горе, бо чужих дітей не існує!
На офіційну церемонію передачі благодійної естафети до інституту завітали виконуючий обов’язки ректора ЧДТУ Сергій Назаренко, проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко та голова Студентської ради Іван Іскімжі.
Гості ознайомилися з навчально-матеріальною базою ЧІПБ та отримали запрошення від очільника навчального закладу Олександра Тищенка 26 квітня відвідати заходи, приурочені 30-ччю Чорнобильської катастрофи.


Сектор зв’язків зі ЗМІ та
роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10