https://www.high-endrolex.com/10 Чоловіки ЧІПБ вітали жінок із наступаючим святом 8 березня! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Чоловіки ЧІПБ вітали жінок із наступаючим святом 8 березня!

Ранок 4 березня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України розпочався із приємних, весняних моментів. В навчальному закладі, напередодні Міжнародного жіночого дня, вітали жінок-працівників, жінок-ветеранів, дівчат-курсантів та студенток.
Біля входу до центру культури та дозвілля курсанти дарували прекрасній половині людства вітальні листівки та квіти.
На початку заходу заступник начальника інституту з персоналу полковник служби цивільного захисту Сергій Сотник привітав усіх жінок із наступаючим святом, та зазначив: «Сьогодні особливо приємно усвідомлювати, що в успішному розвитку нашого навчального закладу в процесі виховання та якісній підготовці майбутніх фахівців значну роль відіграють жінки. Дозвольте висловити слова глибокої вдячності за Вашу мудрість, терпіння та професіоналізм».
Потім близько п’ятдесяти представниць прекрасної статі отримали нагороди: почесні грамоти від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради, Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації і Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту; грамоти ЧІПБ та Управління ДСНС України у Черкаській області; подяки від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та пам’ятні медалі «Чарівна сила України» Міжнародної асоціації цивільного захисту України.
Завершився захід святковим концертом за участю творчих колективів інституту та міста.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10