https://www.high-endrolex.com/10 В Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля стартувала вступна кампанія 2014 року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.07.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

В Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля стартувала вступна кампанія 2014 року

25 липня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля розпочалася вступна кампанія. Цього року керівництво інституту доклало усіх зусиль, аби мінімізувати час прийому документів та забезпечити належні умови для абітурієнтів і їхніх батьків.
На стендах приймальної комісії розміщено правила прийому до навчального закладу, копії ліцензій та сертифікатів, обсяги державного замовлення, порядок подання та розгляду апеляцій, порядок зарахування абітурієнтів, номери консультативних телефонів. Члени приймальної комісії надають необхідні консультації майбутнім вихованцям інституту, швидко та злагоджено оформляють подані документи, відповідають на актуальні питання батьків щодо спеціальностей і напрямів підготовки майбутніх фахівців.
Усю необхідну інформацію щодо правил прийому до ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля можна отримати за адресою: http://fire.ck.ua/?page_id=110 або за телефоном (0472) 55-09-46; (0472) 55-09-55.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10