https://www.high-endrolex.com/10 Курсант інституту взяв участь у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з теоретичної механіки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.05.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсант інституту взяв участь у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з теоретичної механіки

Курсант третього курсу інституту Богдан Горобець взяв участь в другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з теоретичної механіки.
Конкурс проходив з 19 по 22 травня в м. Києві на базі кафедри теоретичної механіки факультету авіаційних і космічних систем НТУУ «Київський політехнічний інститут» серед студентів технічних та класичних вищих навчальних закладів України.
В заліку вищих технічних навчальних закладів Богдан Горобець посів 9 місце. Цей результат можна вважати достатньо успішним, оскільки у конкурсі технічних університетів брали участь, окрім студентів самого НТУУ «Київський політехнічний інститут», вихованці таких потужних ВНЗ України, як НТУ «Харківський політехнічний інститут», студенти з національних політехнічних університетів Одеси, Полтави, Львова та інших міст України, де теоретична механіка вивчається у значно більшому об’ємі.

 



Вікторія Дагіль,
старший викладач
кафедри будівельних конструкцій,
сектор зв’язків зі ЗМІ
та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10