https://www.high-endrolex.com/10 «Тиждень безпеки життєдіяльності» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

«Тиждень безпеки життєдіяльності»

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає.
16 квітня представники сектора практичного навчання та навчальної пожежно-рятувальної частини інституту взяли участь у «Тижні безпеки життєдіяльності», що проводився в загальноосвітній школі №1 села Руська Поляна Черкаського району.
Метою проведення заходу є підвищення рівня обізнаності щодо надзвичайних ситуацій і подій техногенного та природного характеру, відпрацювання дій та навичок учнів при загрозі життю та здоров’ю, перевірки теоретичних та практичних знань щодо основ безпеки життєдіяльності.
Цікавим елементом показових виступів для школярів була демонстрація роботи кінологічної групи та тактики пошуку постраждалих. Представники НПРЧ інституту продемонстрували учням тактичні можливості пожежного автомобіля АПД-2 та аварійно-рятувального обладнання. Також малеча мала можливість особисто попрацювати з аварійно-рятувальним обладнанням та відчути себе справжніми рятувальниками.
Підсумовуючи результати проведення тижня знань з безпеки життєдіяльності можна з певністю констатувати, що питання збереження життя підростаючого покоління в сучасному суспільстві посідає особливе місце, адже саме від таких знань та вмінь залежить їх майбутнє – щасливе та безпечне.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10