https://www.high-endrolex.com/10 Студентки інституту стали фіналістками конкурсу «СтудМіс Черкащини 2014» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.05.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Студентки інституту стали фіналістками конкурсу «СтудМіс Черкащини 2014»

16 травня в Черкаській обласній філармонії відбувся фінал регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу краси, кмітливості та таланту «СтудМіс України» серед студенток вищих навчальних закладів Черкащини. На конкурсі гідно представили інститут студентки факультету техногенної безпеки та охорони праці Анна Білик та Анастасія Крупіна, які пройшовши відбірні кастинги, потрапили до фіналу та до 13-ти найкрасивіших дівчат Черкаської області.
Протягом двох місяців участниці напружено готувались до конкурсу, відвідували щоденні репетиції. Організатори конкурсу проводили з ними майстер-класи із ораторської майстерності. Крім цього, щоб дівчата були в прекрасній фізичній формі, їм надавали змогу активно тренуватися в спортивному клубі «Matrix» міста Черкас.
Конкурс складався з п’яти етапів: вихід – знайомство з конкурсантками у танцювальній постановці та в оригінальних сукнях, інтелектуальний конкурс методом ситуативних питань із залу, конкурсу таланту, стилізований вихід у білизні та у вечірніх сукнях.
Яскравою нотою для глядачів був конкурс талантів, де Анна Білик, яка є солісткою інституту, виконала енергійну пісню, а Анастасія Крупіна, яка є учасницею танцювального колективу «Флай», продемонструвала складний номер з елементами балету та парної акробатики.
Працівники, курсанти та студенти інституту забезпечили дружню підтримку залу так, що дівчата майже не відчували хвилювань.
За підсумками Анна Білик виборола титул «Міс Талант», а Анастасія Крупіна отримала титул «Міс Загадковість».





Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10