https://www.high-endrolex.com/10 За благородний вчинок нагороджено курсантів НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.01.2014
НУЦЗУ

За благородний вчинок нагороджено курсантів НУЦЗУ

Відповідний наказ підписав ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий.
Як повідомлялось раніше, 21 січня 2014 року о 6 ранку під час слідування на оперативне чергування до Державної пожежно-рятувальної частини № 4 у передмісті Харкова на залізничній станції «Новоселівка» курсанти 3-го та 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Євген Ліпінець та Сергій Шведовченко помітили людину, яка лежала на сходах у непритомному стані, сильно обморожена. Курсанти надали потерпілому першу невідкладну допомогу та викликали швидку. Наразі мешканець Жовтневого району м. Харкова Кітаєнко Руслан Васильович перебуває в опіковому відділенні Харківської лікарні швидкої медичної допомоги № 4. Стан постраждалого стабільний, його життя врятовано.
Відповідно до ст. 38 Дисциплінарного статуту служби цивільного захисту, затвердженого Законом України від 05 березня 2009 року №1068-VI, за благородний вчинок щодо врятування життя потерпілому від переохолодження Євгена Ліпінця та Сергія Шведовченка нагороджено грамотами університету.


Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10