https://www.high-endrolex.com/10 Майже 140 інтелектуалів збере ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році на базі НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.01.2014
НУЦЗУ

Майже 140 інтелектуалів збере ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році на базі НУЦЗУ

2-3 квітня цього року на базі Національного університету цивільного захисту України пройде ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованих дисциплін "Цивільний захист" та "Основи охорони праці". Провідний вищий навчальний заклад Державної служби України з надзвичайних ситуацій визнано базовим для проведення заходу всеукраїнського рівня відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 23.12.2013р. № 1820 "Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році". Очолить захід перший заступник Міністра Євген Сулима. Більше 100 учасників Всеукраїнської олімпіади стануть гостями НУЦЗУ. Тож, науково-педагогічні працівники та представники підрозділів навчального закладу ретельно готуються до зустрічі молодих інтелектуалів.
Як зазначив начальник науково-методичного відділу університету полковник служби цивільного захисту Андрій Морозов, такий захід проводиться з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання у два етапи: І етап – у січні - лютому 2014 року у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації, ІІ етап – у березні-травні 2014 року у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації, визначених як базові.
Тож, незабаром в університеті пройдуть олімпіади з визначених навчальних дисциплін. До 1 березня цього року до базових вищих навчальних закладів буде надіслано анкети переможців І етапу інтелектуального заходу.
2 квітня відбудеться урочисте відкриття олімпіади, того ж і наступного дня триватиме тестовий контроль знань учасників заходу. 3 квітня пройде нагородження переможців. Для учасників олімпіади буде організовано екскурсії щодо ознайомлення з історико-культурною спадщиною Харківщини та заходи пізнавального характеру.
До 14 квітня будуть подані звіти про підсумки проведення олімпіади до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ




 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10