https://www.high-endrolex.com/10 У Харкові 1 вересня курсанти та студенти НУЦЗУ взяли участь у загальноміському святі до Дня знань. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.09.2013
НУЦЗУ

У Харкові 1 вересня курсанти та студенти НУЦЗУ взяли участь у загальноміському святі до Дня знань.

Загальноміське свято посвячення в студенти «Галактика - Студентство 2013» пройшло 1 вересня на площі  Свободи. «Дуже не очікуване своєю яскравістю будо свято посвячення у студенти і парад харківських вищих навчальних заходів на площі Свободи, - ділиться враженнями майбутній фахівець із охорони праці студентка-першокурсниця факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ Марина Калниш. – Було справжнє свято молоді та студентства. Всі дружелюбні, яскрава сцена, яскраві виступи артистів та самодіяльності. Були щиросердні звернення керівництва міста та гостей першої столиці. Це моє перше велике свято у моєму університеті, воно запам’ятається на все життя. На площі вже з’явилися у мене нові друзі. А ще дуже яскравим був виступ, і мені запам’ятався, танцювального колективу мого університету «Флейм». Хлопці і дівчата дуже запальні, веселі, красиві. Добре, що я буду поруч із ними навчатись». «Харків - це місто з великими студентськими традиціями, - говорить проректор з персоналу Вадим Попов. -  Упевнений, що за роки свого навчання курсанти та студенти Національного університету цивільного захисту України  познайомляться  з багатьма цікавими людьми - своїми викладачами, знайдуть  вірних друзів, переживуть хвилини любові, пізнають  радість перемог, набудуть фахових знань і стануть на шлях до великого цікавого життя. Я бажаю вихованцям університету насолодитися кожною миттю студентського життя і використати цей час ефективно - і в навчанні, і у відпочинку», - зауважив Вадим Михайлович.
Під час заходу на площі відбувся парад вишів, був запалений «Факел знань»,  пройшла акція «Я - студент», масштабний танцювальний флеш-моб. Також на святі виступили групи «Армія», «Время и стекло», «Бумбокс» і Діма Білан. Наприкінці заходу над площею прогримів феєрверк.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор - Лариса Кошеварова
Фото – Ігор Котов
Відеозйомка – Дар’я Ахмадуліна
Сектор зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10