https://www.high-endrolex.com/10 За підсумками відкритого конкурсу творчих робіт та педагогічних впроваджень у 2012-2013 навчальному році нагороджено науково-педагогічних працівників НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.08.2013
НУЦЗУ

За підсумками відкритого конкурсу творчих робіт та педагогічних впроваджень у 2012-2013 навчальному році нагороджено науково-педагогічних працівників НУЦЗУ

Протягом 2012-2013 навчального року колектив Національного університету цивільного захисту України виконав великий обсяг робіт щодо забезпечення навчально-виховного процесу, удосконалення якості підготовки фахівців для Державної служби України з надзвичайних ситуацій, розвитку навчального закладу, зміцнення його зовнішніх зв’язків та удосконалення матеріально-технічної бази.
Факультетами, кафедрами, науково-педагогічними працівниками навчального закладу забезпечено виконання державного замовлення щодо щорічного випуску фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр”, „спеціаліст” та „магістр” з належною професійно-практичною підготовкою.
За підсумками проведеного відкритого конкурсу творчих робіт та педагогічних впроваджень у 2012-2013 навчальному році, було заохочено майже 60 науково-педагогічних працівників. Так, дипломом I ступеня в номінації „Краще навчальне видання” нагороджено:
- за першою категорією:
- у групі дисциплін блоку професійної та практичної підготовки колектив кафедри пожежної профілактики в населених пунктах за підручник "Спеціальне водопостачання", у складі авторів: Петухової О.А., Горносталь С.А., Уварова Ю.В.;
- за другою категорією:
- у групі дисциплін блоку професійної та практичної підготовки: колектив кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки навчальний посібник "Інженерна техніка та спеціальні машини для ліквідації надзвичайних ситуацій" у складі авторів: Ларіна О.М., Грицини І.М., Грицини Н.І., Калиновського А.Я., Кривошея Б.І.
У номінації „Краще інформаційно-програмне забезпечення навчального процесу” переміг колектив кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт у співавторстві з центром інформаційних технологій за програмний тренажер "Організація аварійно-рятувальних робіт при дорожньо-транспортній пригоді з легковим автомобілем (положення автомобіля – на боку)" у складі авторів: Аветісяна В.Г., Піксасова М.М., Буданова О.В., Тарарієва А.І., Золочевської Т.Г.
У номінації „Кращий навчально-методичний комплект із забезпечення навчальної дисципліни” перемогу здобув колектив кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт спільно з центром інформаційних технологій за навчально-методичний комплект з забезпечення навчальної дисципліни "Організація аварійно-рятувальних робіт", у складі авторів: Аветісяна В.Г., Куліша Ю.О., Сенчихіна Ю.М., Тригуба В.В., Піксасова М.М., Буданова О.В., Золочевської Т.Г.
У номінації „Краще навчально-наочне обладнання, навчальне лабораторне устаткування” переміг колектив кафедри пожежної та рятувальної підготовки за висотно-рятувальне оснащення та страхувальні засоби, призначені для проведення практичних занять з організації рятувальних робіт на висотних об’єктах, у складі авторів: Полякова І.О., Мелещенка Р.Г.
У номінації "Краща навчальна аудиторія, лабораторія, спеціалізована аудиторія" найкращим став колектив кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій за лабораторію "Електротехніка", у складі авторів: Олійника В.В., Кулакова О.В., Кирилюка А.С., Райза Ю.М., Притули А.М.
За друге місце дипломом II ступеня у номінації „Краще навчальне видання” нагороджено:
- за другою категорією:
- у групі дисциплін блоку професійної та практичної підготовки колектив кафедри пожежної та рятувальної підготовки за навчальний посібник "Організація служби та підготовки особового складу пожежно-рятувальних підрозділів", у складі авторів: Безуглова О.Є., Іщука В.М., Колєнова О.М., Назарова О.О., Попова В.М.
У номінації „Краще інформаційно-програмне забезпечення навчального процесу ” переміг колектив кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій за електронний тренажер приймального контрольного приладу (ПКП) "Антей", у складі авторів: Литвяка О.М, Дурєєва В.О., Тарарієва А.І.
У номінації „Кращий навчально-методичний комплект із забезпечення навчальної дисципліни” найкращим став колектив кафедри пожежної профілактики в населених пунктах за навчально-методичний комплект із забезпечення навчальної дисципліни "Інженерні мережі та комунікації", у складі авторів: Горносталь С.А., Петухової О.А.
У номінації „Краще навчально-наочне обладнання, навчальне лабораторне устаткування” переміг колектив кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій за лабораторний стенд для вимірювання запиленості повітря у моделі приміщення, у складі авторів: Литвяка О.М., Дурєєва В.О.
У номінації "Краща навчальна аудиторія, лабораторія, спеціалізована аудиторія" найкращим став колектив кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки за спеціалізовану аудиторію "Охорона праці", у складі авторів: Бєлана С.В., Шараватової О.П., Бухман О.М.
Третє місце і диплом III ступеня у номінації „Краще навчальне видання” за другою категорією отримав у групі дисциплін блоку професійної та практичної підготовки колектив кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки за навчальний посібник "Локалізація та ліквідація надзвичайних ситуацій на гідротехнічних спорудах", у складі авторів: Барбашина В.В., Мацька О.Й., Убайдуллаєа Ю.Н., Толкунова І.О.
У номінації „Краще інформаційно-програмне забезпечення навчального процесу” переміг колектив кафедри пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій за комп’ютерну програму для чисельного визначення параметрів інженерно-технічних систем протипожежного захисту технологічного обладнання, у складі авторів: Олійника В.В.,Тесленка О.О., Михайлюк О.П.
У номінації „Краще навчально-наочне обладнання, навчальне лабораторне устаткування” найкращим став колектив кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій за лабораторну установку для дослідження теплопровідності сипучих матеріалів та виробів, у складі авторів: Григоренка О.М., Пономарьова В.О., Роянова О.М., Москаленка В.В.
А в номінації „Краща навчальна аудиторія, лабораторія, спеціалізована аудиторія” переміг колектив кафедри пожежної та рятувальної підготовки за спеціалізовану аудиторію "Організація роботи у непридатному для дихання середовищі", у складі авторів: Безуглова О.Є., Ковальова П.А., Чернухи А.А.
Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів на професійній ниві!

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10