https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стануть учасниками науково-практичної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.02.2013
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стануть учасниками науково-практичної конференції

21 лютого проректор з наукової роботи Національного університету цивільного захисту України полковник служби цз Володимир Андронов та начальник науково-методичного центру навчальних закладів ДСНС України полковник служби цз Юрій Уваров стануть учасниками науково-практичної конференції з нагоди 20-річчя Науково-дослідного, проектно-конструкторського та технологічного інституту мікрографії.
Сьогодні Науково-дослідний інститут мікрографії є єдиною науково-дослідною, проектно-конструкторською та дослідно-технологічною установою, яка займається розв`язанням актуальних проблем мікрографії, здійснює науково-технічне забезпечення робіт з формування, ведення та використання страхового фонду документації України, проводить науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи в галузі попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
НДІ мікрографії, зазначає проректор з наукової роботи Національного університету цивільного захисту України полковник служби цз Володимир Андронов, плідно співпрацює з Національним університетом цивільного захисту України. В інституті вже багато років функціонує філія кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту НУЦЗ України, що дозволяє на високому рівні проводити заняття з курсантами та студентами з дисципліни «Страховий фонд документації». Співробітники інституту є активними учасниками наукових конференцій, круглих столів та семінарів, що проводяться Національним університетом цивільного захисту України.
Обидва колективи поєднує ефективна співпраця в розробці Державних стандартів України у сфері цивільного захисту у складі Технічного комітету стандартизації «Страховий фонд документації».
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10