https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне практичне заняття у Навчальному центрі Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.02.2013
НУЦЗУ

Виїзне практичне заняття у Навчальному центрі Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту

8 лютого доцент кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт полковник служби цз Соколов Д.Л. та заступник начальника кафедри підполковник служби цз Грінченко Є.М. разом із практичними працівниками і викладачами провели виїзне практичне заняття у Навчальному центрі Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту.

  

Заняття організовано для курсантів та студентів четвертого курсу факультету цивільного захисту з дисципліни "Аварійно-рятувальна, інженерна та протипожежна техніка".

  

На виїзному занятті відпрацьовувались питання щодо вивчення керівних документів з експлуатації технічного забезпечення в підрозділах оперативно-рятувальних сил, порядку застосування техніки, тактико-технічних характеристик спеціальної інженерної техніки, особливостей комплектації оперативно-рятувальних автомобілів. Курсанти також ознайомились з досвідом практичних працівників аварійно-рятувальної та піротехнічної служби.

  

 

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10