https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ на курсах спеціалізації навчались начальники районних служб цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.02.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗУ на курсах спеціалізації навчались начальники районних служб цивільного захисту

15 лютого закінчили навчання на курсах спеціалізації Національного університету цивільного захисту України начальники районних служб цивільного захисту.

Протягом двох тижнів слухачі вивчали нові нормативні акти та покращували свої знання в галузях управління, профілактики, тактики ліквідації та застосування спеціальної техніки підрозділів цивільного захисту, все те, що знадобиться їм у подальшій службовій діяльності.

Начальник служби цивільного захисту Зачепилівського району Харківської області капітан служби цз Юрій Бурлуцький зазначає: «Я досить довго працював начальником караулу, на цій посаді (начальника служби цивільного захисту району) працюю з жовтня 2012р. Досвіду роботи в цій галузі в мене небагато. Тепер отримав потрібні знання, та і спілкування з колегами з інших областей теж потрібне. Дуже вдячний викладачу кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт Єлізарову О.В. Він – фахівець дуже високого рівня».

Навчання завершилось складанням комплексного екзамену з дисциплін та урочистим врученням свідоцтв про закінчення навчання.

   

  Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10