https://www.high-endrolex.com/10 Студенти соціально-психологічного факультету НУЦЗУ провели тренінг із дітьми, що мають вади слуху | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.11.2012
НУЦЗУ

Студенти соціально-психологічного факультету НУЦЗУ провели тренінг із дітьми, що мають вади слуху

Основний тренінговий вплив був направлений на формування навиків соціальної перцепції і емоційної експресивності. Основними методологічними прийомами служили психогімнастична техніка та ігрові процедури.
Зустріч проводилася на території обласного спеціального загальноосвітнього навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад школа-інтернат для дітей з вадами слуху». Майже три години вихованці вишу МНС проводили із дітлахами різноманітні тренінгові вправи. У тренінгу брали участь 22 хлопчаків та дівчаток  у віці шести-десяти  років, що мають різний ступінь порушення слуху. Заняття проводили учасники «Тренінгового Клубу» соціально-психологічного факультету НУЦЗУ Борщик Вікторія, Бученко Яна, Ковалевська Ольга, Ковалевська  Любов під керівництвом методолога-викладача кафедри загальної психології НУЦЗУ Антона Швалба.
В результаті взаємодії була досягнута домовленість про подальшу співпрацю «Тренінгового Клубу» з адміністрацією інтернату в області впровадження тренінгових технологій в процес виховання дітей з порушенням слуху. Планується проведення розширеного тренінгового проекту, що передбачає активне включення в розвиваючі заняття і виховно-педагогічний складу інтернату. Зокрема ведуться розробка програми підготовки педагогічного складу до застосування в практичній діяльності техніки психологічної саморегуляції.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кафедра загальної психології НУЦЗУ, сектор взаємодії з громадськістю та ЗМІ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10