https://www.high-endrolex.com/10 Містер училища 2012 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.11.2012
ВПУ ЛДУ БЖД

Містер училища 2012

17 листопада майже у всіх країнах світу відзначається Міжнародний день студента.

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Зі студентства формується українська національна еліта. І, звичайно, це свято асоціюється з молодістю, романтикою і веселощами.

Напередодні свята було весело і в нашому училищі, так як 15 листопада в навчальному закладі було проведено вже традиційний конкурс                         «Містер училища 2012». В цьому році в конкурсі приймали участь сім представників першого та другого курсу. До свята всі учасники сумлінно готувались і навіть допомагали один-одному, не дивлячись на запеклу боротьбу. Організація дійства передбачала участь юнаків в чотирьох конкурсних змаганнях, а саме: в умінні коротко і грамотно представити себе глядачеві та розказати про свої життєві принципи, у спортивній обізнаності учасників, в презентації своїх творчих здібностей у хореографічному, вокальному, літературному та інших жанрах, а також у вмінні гарно рухатись по сцені, відчувати ритм і впевнено відчувати себе перед глядацькою аудиторією.

Журі було важко обрати переможця, адже кожен учасник по-своєму талановитий та заслуговує на перемогу. Та все ж, в номінації «Містер училища 2012» перемогу здобув Маковецький Ян учень групи 1МС-35У, який усіх підкорив своїм зворушливим виконанням пісні «Помолимся за родителей». Інші ж учасники розділили між собою наступні номінації: «Містер глядацьких симпатій» - Чуюк Владислав, «Містер артистичність» - Кубляк Олександр, «Містер стриманість» - Приймак Євгеній, «Містер мужність» - Діденко Антон, «Містер позитив» - Кучер Микола, «Містер талант» - Завадський Юрій.

Святкування пройшло гучно і весело, учасники конкурсу отримали щирі вітання від керівництва училища, грамоти та солодкі подарунки, а глядачі дійства - чудовий настрій та незабутні враження.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10