https://www.high-endrolex.com/10 Сертифікати Кембріджського університету отримали доценти кафедри мовної підготовки НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.11.2012
НУЦЗУ

Сертифікати Кембріджського університету отримали доценти кафедри мовної підготовки НУЦЗУ

Цьогоріч другого жовтня закінчилось навчання  за  програмою підготовки викладачів англійської мови, який проводився  Університетом Кембріджу у місті Києві. Доценти кафедри мовної підготовки навчального закладу Наталія Кринська та Юлія Воронова успішно склали іспити та захистили творчі роботи за методикою викладання англійської мови як іноземної і отримали сертифікати In-Service Certificate in English Language  Teaching (ICELT) при ESOL Examination, University of Cambridge.
Даний сертифікат є міжнародно визнаною кваліфікацією серед викладачів англійської мови у закладах освіти країн всього світу. Система навчання мов у Кембріджі  вражає своїм змістом, новітніми підходами до формування мовних компетенцій вихованців вишів і стане основою для укладання спеціалізованого навчального курсу англійської мови для рятівників в Національному університеті цивільного захисту України,  зазначили доценти Наталія  Кринська та Юлія Воронова. Саме вони відтепер будуть навчати студентів та курсантів НЦЗУ як  фахівці,  акредитовані  Кембріджським  університетом.   

Участь у таких програмах відкрила можливість поширювати міжнародні зв’язки, переймати досвід та інтегруватися у європейську спільноту викладачів англійської мови.

 

Сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10