https://www.high-endrolex.com/10 22 листопада в Національному університеті цивільного захисту України відбулася Міжвузівська науково-практична конференція «Наглядова діяльність у сфері пожежної та техногенної безпеки». | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.11.2012
НУЦЗУ

22 листопада в Національному університеті цивільного захисту України відбулася Міжвузівська науково-практична конференція «Наглядова діяльність у сфері пожежної та техногенної безпеки».

У роботі конференції взяли участь провідні фахівці з питань наглядової діяльності у сфері пожежної та техногенної безпеки з науково-дослідних установ та вищих навчальних закладів України, керівники структурних підрозділів МНС України, представники підприємств – Національного університету цивільного захисту України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, Національного технічного університету «ХПІ», Харківської національної академії міського господарства, Харківського національного університету ім. Каразіна, науково-дослідного та проектно-конструкторського інституту “Молнія”, Інституту ядерних досліджень НАН України, Головного управління Держтехногенбезпеки у Харківській області, ВАТ «Україна Пожтехніка», ПП «Артон» та інші.
Відкрив конференцію проректор з наукової роботи НУЦЗ України полковник служби цивільного захисту В.А. Андронов.
На пленарному засіданні з великим інтересом було заслухано 4 доповіді, з якими виступили провідні фахівці – Князев Володимир Володимирович, к.т.н., с.н.с., начальник науково-дослідного відділу науково-дослідного та проектно-конструкторського інституту «Молнія» НТУ «ХПІ», Костенко Олександр Борисович, к.т.н., доцент, доцент кафедри інформатики Харківської академії міського господарства, Крупа Ольга Олександрівна. заступник директора ВАТ «Україна Пожтехніка» (м. Київ) та Кулєшов Микола Миколайович, к.т.н., доцент, професор кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту НУЦЗ України.
За підсумками роботи конференції відбулося нагородження найбільш активних учасників, які виступили з кращими доповідями:

Доповідь 1
Доповідь 2
Доповідь 3
Доповідь 4

 

 

Ігор Чуб, начальник кафедри пожежної профілактики в населених пунктах НУЦЗУ, доцент, доктор технічних наук, полковник служби цивільного захисту,

фото Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10