https://www.high-endrolex.com/10 Наукове товариство НУЦЗУ - у міських проектах світового зразка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.11.2012
НУЦЗУ

Наукове товариство НУЦЗУ - у міських проектах світового зразка

 

Необхідність експертних висновків задля обґрунтування старту проекту «Міська естакадна магнітно-левітаційна транспортна лінія» (що поєднує два міських парки у Харкові  - міський сад імені Шевченка та центральний парк культури та відпочинку ім. Максима Горького) дозволила у практичному вимірі реалізувати одні з перших спроб ґрунтовних наукових досліджень студентів НУЦЗУ – членів Наукового товариства курсантів і студентів кафедри Охорони праці та техногенно-екологічної безпеки.

 

 За ініціативи та компетентної підтримки завідувача кафедри ОПтаТЕБ доктора хімічних наук, професора Васюкова О.Є. та професора кафедри доктора технічних наук, старшого наукового співробітника Абрамова І.Б. аматорські дослідження студентів-екологів та студентів спеціальності «Охорона праці» набувають професійних обґрунтувань.

Дослідження факторів забруднення навколишнього середовища, їх впливу на людину та її професійну діяльність дозволяють об’єднати зусилля юних учених, що здобувають майбутній фах за різними напрямами та навіть різними галузями знань  - «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» (Природничі науки) та «Охорона праці» (Цивільна безпека).

Поряд із науковими доробками, подібні заходи заради спільної мети дозволяють збільшити кількість однодумців, що формує не лише професійне підґрунтя Наукового товариства курсантів і студентів кафедри, а й гармонізує фахову взаємодію як між безпосередньо студентами, так і з науково-педагогічним складом кафедри.

 

 

Якщо колись зазначений проект, що давно має місце у великих містах інших країн, буде втілений в життя, і у Харкові з’явиться міська естакадна магнітно-левітаційна транспортна лінія, колишні випускники НУЦЗУ зможуть з гордістю згадати свою причетність до найперших фахових висновків про доцільність та екологічні особливості її існування.

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10