https://www.high-endrolex.com/10 Українські та польські рятувальники обговорили інноваційні методи у підготовці майбутніх рятувальників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2012
НУЦЗУ

Українські та польські рятувальники обговорили інноваційні методи у підготовці майбутніх рятувальників

11-12 листопада на базі Національного університету цивільного захисту України відбувся підсумковий порівняльний семінар за результатами участі у реалізації міжнародного проекту "Ambitious Without Borders (AmBeGran)".

До університету завітала делегація із Головної школи пожежної служби Республіки Польща, а також представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Учасники міжнародного заходу ознайомились із матеріальною базою навчального закладу, побували на навчально-тренувальному полігоні. Під час семінару англійською мовою обговорювались питання щодо інноваційних підходів до викладання навчальних дисциплін у вищих навчальних закладах пожежно-рятувального профілю, а також сучасного стану та перспектив розвитку міжнародного співробітництва у діях при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Курсанти та викладачі, що брали участь у навчальних візитах до польських колег у рамках проекту  "Ambitious Without Borders (AmBeGran)", ділились враженнями, обмінювались досвідом та порушували питання щодо майбутньої співпраці.

Координатор міжнародного проекту доктор Оксана Галярович, представник Головної школи пожежної служби Республіки Польща, визначила високий рівень матеріально-технічної бази для підготовки майбутніх рятувальників. Тож, у перспективі - нові проекти, нові візити.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10