https://www.high-endrolex.com/10 До Дня цивільної оброни в НУЦЗУ було відкрито народознавчу світлицю | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.03.2012
НУЦЗУ

До Дня цивільної оброни в НУЦЗУ було відкрито народознавчу світлицю

1 березня саме до Дня цивільної оброни в Національному університеті цивільного захисту України було відкрито народознавчу світлицю на 3-му курсі факультету пожежної безпеки.
Урочисто відкрили кімнату патріотичного виховання у дусі національних традицій ректор НУЦЗУ генерал-лейтенант служби ЦЗ Володимир Садковий та ветеран університету Борис Козлов. Шанованих гостей господарі-третьокурсники зустріли хлібом-сіллю. У сучасно обладнаній, відповідно до нормативних вимог та державних стандартів, світлиці курсант Михайло Куценко провів пізнавальну екскурсію про професію рятівника та вогнеборця, про університет – місце, де професіоналів вищого ґатунку готують із вчорашніх школярів тощо. Цей та інший інформаційний матеріал розміщений на стендах кімнати.
Світлицю було створено зусиллям начальника 3-го курсу факультету пожежної безпеки підполковника служби ЦЗ Володимира Лагутіна, заступника начальника курсу майора служби ЦЗ Романа Полстянкіна та особовим складом підрозділу.
До курсантів із вітальним словом звернувся Борис Григорович Козлов. «За наших часів, - зазначив ветеран навчального закладу, - ми не мали таких зручностей. Сьогодні - інший час, інші можливості. Тут вам оголошуватимуться подяки і догани, проходитимуть патріотичні та соціально-виховні години. Тож, бережіть ваше надбання, нехай ця світлиця якомога довше послужить на благо кожного з вас».
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять попереднього начальника курсу Юрія Сумцова, який передчасно пішов з життя. Діяльності цієї людини було присвячено інформаційний стенд у світлиці.
У НУЦЗУ приділяється велика увага виховному аспекту в житті курсантів Тож, нехай у світлій і затишній, сучасно обладнаній світлиці виростають, навчаючись, всебічно розвинені, духовно збагачені, морально стійкі юнаки на тлі сучасної епохи.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10