https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗУ став учасником Міжнародної освітянської виставки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.02.2012
НУЦЗУ

НУЦЗУ став учасником Міжнародної освітянської виставки

У Харкові виставка «Освіта без кордонів» розмістилась на території Єврейського Общинного Культурного Центру «Бейт Дан».
 
 
Головним організатором Міжнародного виставкового освітянського форуму виступило Агентство Міжнародного студентського обміну Освіти «ІСЕА». В перший день роботи виставки   більше 400 харків’ян отримали інформацію про діяльність українських і закордонних закладів освіти. Школярі, батьки та представники навчальних закладів першої столиці із зацікавленістю вивчали діяльність представлених закладів. Знайомтесь із учасниками виставки:  
 

 
За час роботи виставки 20 працівників Національного університету цивільного захисту України відвідають освітянський захід і працюватимуть із учасниками виставки за профорієнтаційним напрямком «Абітурієнт 2012». Виставкові стенди НУЦЗУ оригінальні і вкрай інформаційно насичені, а комунікабельність викладачів-рятувальників і їх досвід роботи із молоддю сприяють фаховому діалогу і забезпечують біля них чималі групи екскурсантів. Експозиції виставки працюють саме для тих, хто потребує професійної кваліфікованої допомоги під час вибору навчального закладу. І не тільки в Україні, зокрема у Харкові, а також і за кордоном. Кваліфіковані експерти у галузі освіти, які працюють на виставці, також пропонують найкращий варіант міжнародного стажування, допомагають підібрати програму студентського обміну, пропонують участь у волонтерських програмах. Треба відмітити, що за останні 10 років Агентство ІСЕА стало надійним міжнародним партнером в Україні у площині представлення послуг в отриманні освіти за кордоном. Крім того, агенція пропонує широкий вибір мовних курсів для дітей та дорослих, а також запропонує навчальний заклад, який максимально відповідає вашим вимогам. За останній рік, відмічають фахівці, значно зросла частина українських студентів, які зробили свій вибір на отримання освіти за кордоном, тому що інвестиції в освіту є важливою часткою сімейного бюджету кожної родини.
2-3 березня VIII Міжнародна виставка «Освіта без кордонів 2012» працюватиме у Донецьку.
 
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10