https://www.high-endrolex.com/10 Ректор ЛДУ БЖД зустрівся зі своїм Варшавським колегою | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.05.2011
ЛДУ БЖД

Ректор ЛДУ БЖД зустрівся зі своїм Варшавським колегою

Сьогодні, 13 травня, у Львові відбулася двостороння зустріч ректорів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України та Варшавської головної школи пожежно-рятувальної служби Республіки Польща Михайла Козяра та Ришарда Домброва. В складі польської делегації також були проректор Польського навчального закладу, професор Єжи Волянін та координатор одного зі спільних міжнародних проектів Оксана Голярович
В ході зустрічі було обговорено низку питань щодо поглиблення співпраці між навчальними закладами країн, які прийматимуть Євро-2012. Зокрема мова йшла про проект присвячений питанням вдосконалення управління надзвичайними ситуаціями, які виникають у міських умовах, навчальний обмін між викладачами та студентами України та Польщі.
Під час зустрічі з Польським колегою Михайло Козяр зазначив, що це вже третій проект, який успішно реалізується Україною та Польщею в рамках підготовки до Євро-2012. «В минулому році ми спільно з Вами реалізували проект «Пандемія, криза, катастрофа. Час діяти спільно», нині працюємо над проектом щодо безпечної евакуації з об’єктів із масовим перебуванням людей», - додав ректор.
В свою чергу Ришард Домбров подякував за теплий прийом та висловив впевненість у подальшому зміцненні дружніх відносин. «Я вперше побував у вашому навчальному закладі та приємно вражений побаченим. Я переконався, що наукова та навчальна база університету відповідає європейським стандартам. Характер освіти у вас має випереджувальний характер, а це запорука якісної підготовки фахівців, які відповідатимуть за безпеку людей», - сказав Р. Домбров.
Усі міжнародні проекти фінансуються Міністерством закордонних справ Польщі та передбачають інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини, адаптацію українських фахівців до спільної роботи з міжнародними системами цивільного захисту, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій і, особливо, тих, які мають транскордонний характер.

 

 

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10