https://www.high-endrolex.com/10 Ректор ЛДУ БЖД М. Козяр зустрівся з польськими колегами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.05.2011
ЛДУ БЖД

Ректор ЛДУ БЖД М. Козяр зустрівся з польськими колегами

Ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, генерал-лейтенант Михайло Козяр зустрівся з польськими пожежниками, які прибули для проходження практики на базі нашого навчального закладу.
Під час зустрічі Ректор зазначив, що Польща - перша європейська країна, з якою навчальний заклад налагодив тісну співпрацю. «Ви стали надійними партнерами та друзями, а подальша співпраця, я впевнений, дасть позитивні результати у підготовці фахівців в галузі безпеки людини», - додав М. Козяр.
В свою чергу польські колеги подякували за гостинність та насичену програму стажування. Вона передбачає ряд практичних занять з організації аварійно-рятувальних робіт під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуації природного та техногенного характеру, ліквідація наслідків ДТП, рятування людей з висот, гасіння пожеж у житлових будівлях тощо. Польські рятувальники гартуватимуть власну свідомість на базі психолого-тренувального центру підготовки пожежних та рятувальних команд, а також безпосередньо виїжджатимуть на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій в складі чергової зміни навчальної пожежно-рятувальної частини Університету.
Протягом місяця близько 80 кадетів Краківської школи аспірантів пожежно-рятувальної служби Польщі та наших курсантів обмінюватимуться досвідом боротьби з надзвичайними ситуаціями. Десять років тому між Львівським та Краківським навчальними закладами була підписана угода про співпрацю. Відповідно до цієї угоди Львівські курсанти МНС удосконалюють свою майстерність в Польщі, а Краківські кадети приїздять в Україну.



Прес-служба ЛДУ БЖД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10