https://www.high-endrolex.com/10 Вперед на веслах! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Вперед на веслах!

    Спортсмени Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), які займаються веслуванням на байдарках та каное, курсанти 3 курсу Вадим Борецький та Олександр Скороход (майстер спорту України з веслування на байдарках і каное, сержант служби цивільного захисту), курсант 2 курсу Олександр Перекупко та першокурсник Андрій Точальний планують вдало виступити у складі збірної Черкаської області на Кубку України з веслування на байдарках та каное пам’яті Ю. Рябчинської серед дорослих та юніорів, що розпочався в Дніпропетровську. Головне завдання цих змагань – відбір кандидатів до збірних команд України серед дорослих та юніорів.
    Відбіркові змагання, в яких брали участь близько 50 кращих веслувальників Черкащини, пройшли 16 квітня в Черкасах. Серед дорослих Олександр Скороход виборов загальне перше місце за сумою дистанцій (1 місце на дистанції 200 метрів та другі місця – на дистанціях 500 і 1000 метрів) на С-1 (каное-одиночка), Вадим Борецький – загальне третє місце (2 місце на дистанції 1000 метрів, 4 місце на дистанції 500 метрів та 5 місце на дистанції 200 метрів), Олександр Перекупко – загальне п’яте місце (6 місця на дистанціях 200 та 500 метрів) на К-1 (байдарка-одиночка). Андрій Точальний досить вдало виступив на змаганнях серед юнаків до 18 років – посів загальне четверте місце за сумою дистанцій на К-1 (4 місце на дистанції 1000 метрів, 6 місце на дистанції 500 метрів) та на К 2 (байдарка-двійка) (6 місце на дистанції 200 метрів).
    Тренує молодих спортсменів кандидат у майстри спорту України з веслування на байдарках і каное, доцент кафедри економіки та управління факультету управління Академії пожежної безпеки, кандидат історичних наук, підполковник служби цивільного захисту Станіслав Тараненко.

На фото: зліва направо – Вадим Борецький, Олександр Перекупко, Анатолій Калініченко (також вихованець С. Тараненка), Олександр Скороход; готується до змагань Олександр Скороход; момент змагань, зліва – Вадим Борецький.
 


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10