https://www.high-endrolex.com/10 70 років – шановний ювілей! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.03.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

70 років – шановний ювілей!

    24 березня колектив Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) зібрався разом, щоб привітати з 70-річним ювілеєм доцента кафедри фізики та теплопередачі факультету пожежно-рятувальної діяльності Павла Петровича Частоколенка.
    Павло Петрович – талановитий педагог, надзвичайно цікава людина і чудовий сім’янин. Серед тих, кого він надихнув на навчання та наукові пошуки, і власні діти: син Ігор Павлович кандидат фізико-математичних наук, доцент та донька Ірина Павлівна – кандидат економічних наук, доцент.
    В день ювілею шанованого колегу вітало керівництво навчального закладу, факультету та профспілки, колеги, друзі, курсанти та студенти. Чимало приємних слів та найкращих побажань міцного здоров’я і щасливого довголіття, творчого натхнення і подальших досягнень на професійній ниві, сімейного благополуччя, здійснення усіх задумів та планів прозвучало на адресу Павла Петровича. А він у боргу не залишився: подякував усім за те, що працює у колективі, де його щиро поважають і люблять, глибоко поціновують за професійні і людські якості!

На фото: поруч з ювіляром любляча дружина і надійна помічниця Людмила Миколаївна Частоколенко.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10