https://www.high-endrolex.com/10 У гості до «Англійський клуб» ЛДУ БЖД прийшли іноземці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.03.2011
ЛДУ БЖД

У гості до «Англійський клуб» ЛДУ БЖД прийшли іноземці

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулося засідання «Англійського клубу». Участь у ньому беруть курсанти та студенти університету, які бажають підвищити свій рівень розмовної мови та попрактикуватися у спілкуванні англійською.
Цього разу у гості на заняття прийшли представники Міжнародної студентської асоціації ISIC. Асоціація ISIC — одна з п’яти асоціацій-членів, що входять до Міжнародної Конфедерації Студентського Туризму ISTC (заснована в 1949 р.).
На занятті студенти презентували свої країни, Румунію та Грузію, розповіли про їх традицій, історію, визначні місця. Натомість наші представники розповіли про Україну, ознайомили іноземців із історією нашої держави та порадили об’єкти, які обов’язково треба відвідати.
Загалом дискусія пройшла у невимушеній формі, всі учасники здружилися та проявляли неабиякий інтерес до нової інформації.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10