https://www.high-endrolex.com/10 Експрес: Випускники “пожежного” університету Львова пройдуть навчання на спиртзаводі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.03.2011
ЛДУ БЖД

Експрес: Випускники “пожежного” університету Львова пройдуть навчання на спиртзаводі

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності веде переговори з управлінням МНС у Тернопільській області, щоб провести спільні навчання у червні. Про це у коментарі lviv.expres.ua повідомив Антон Крук, речник університету.

“Щороку для наших випускників проводимо масштабні навчання на складних, потенційно небезпечних об'єктах. Цьогоріч ми хочемо провести їх на території Тернопільської області. Там є спиртзавод, і, можливо, навчання пройдуть саме на ньому, -- розповідає Крук. -- Кожного року ми стараємось проводити навчання у різних областях, так у минулих роках вони проходили на рівненській та хмельницькій атомних станціях, у Калуші -- на нафтопереробних об'єктах, на яворівській “Сірці”.
Окрім того, Антон Крук зазначив, що масштабні навчання з евакуації на об'єктах до “Євро-2012”, заплановані на весну цього року у рамках Міжнародного проекту “Пандемія, криза, катастрофа — час діяти спільно!”, перенесли на осінь. “Польські і наші спеціалісти вирішили, що так буде ефективніше. Навчання проходитимуть у декілька етапів”, -- додав він.


 

Експрес, Середа, 16 Березня, 2011

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10