https://www.high-endrolex.com/10 Експрес: В університеті безпеки життєдіяльності запрацював мультимедійний тренінговий центр | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.03.2011
ЛДУ БЖД

Експрес: В університеті безпеки життєдіяльності запрацював мультимедійний тренінговий центр

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності на початку березня відкрили мультимедійний тренінговий центр. Сучасна навчальна лабораторія обладнана 60 робочими місцями. Про це у коментарі lviv.expres.ua повідомив Антон Крук, речник університету.

За його словами, у лабораторії передбачене усе необхідне обладнання, а саме інтерактивні системи тестування, проектори, програмне забезпечення. “Лабораторія має зв'язок з пошуково-рятувальними, аварійними службами українських міст, окрім того, налагоджений зв'язок з службами інших країн, щоб долучати їх спеціалістів у разі потреби. Тобто є можливість проведення селекторних нарад, он-лайн консультацій тощо”, говорить Антон Крук.

“Заняття у класі відбуваються щодня. Зазначу, що студенти краще сприймають інформацію, а викладачі одразу контролюють цей процес і акцентують увагу на тих моментах, які курсанти засвоюють гірше, -- каже він. -- Зараз опрацьовуємо ідею, щоб крім курсантів, навчання проходили працівники підрозділів МНС та інших профільних міністерств, відомств, служб”.



Експрес, Середа, 16 Березня, 2011 - 10:01

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10