https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти МНС ліквідували надзвичайну ситуацію на об’єктах «Галнафтогаз» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.03.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти МНС ліквідували надзвичайну ситуацію на об’єктах «Галнафтогаз»

Організація гасіння пожеж в резервуарах з нафтопродуктами та оперативно-тактична характеристика території нафтобази Львівської філії ВАТ «Галнафтогаз» була темою практичного заняття курсантів четвертого курсу та слухачів факультету доуніверситетської підготовки й післядипломної освіти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.
До занять було залучено практичних працівників підрозділів МНС України, які підвищують кваліфікацію в університеті, інженерно-технічний персонал нафтобази, задіяна пожежно-рятувальна техніка та обладнання.
Заняття організували та провели заступник директора Інституту пожежної та техногенної безпеки ЛДУ БЖД МНС - начальник кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт, полковник Борис Болібрух, начальник факультету доуніверситетської підготовки та післядипломної освіти, полковник Руслан Пархоменко, викладачі Дмитро Чалий, Дмитро Ясінський та інші.
Борис Болібрух розповів, що на занятті були задіяні не лише курсанти, але й студенти. «Ми вивчали оперативно-тактичну характеристику резервуарних парків по зберіганню нафти і нафтопродуктів та відпрацьовували елементи гасіння пожежі резервуарів з нафтопродуктами. При рішенні пожежно-тактичної задачі, слухачі–офіцери надавали методичні рекомендації студентам, що в свою чергу допомагало якісно виконувати поставлене завдання», - додав Б.Болібрух.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10