https://www.high-endrolex.com/10 В АКАДЕМІЇ СТАРТУВАВ ПРОЕКТ “УСПІШНА ЛЮДИНА – УСПІШНА ДЕРЖАВА” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

В АКАДЕМІЇ СТАРТУВАВ ПРОЕКТ “УСПІШНА ЛЮДИНА – УСПІШНА ДЕРЖАВА”

    «Відомо, що молодь – це майбутнє, молодь – це прогрес. Проте я знаю точно, молодь – це в першу чергу сьогодення. Започатковуючи цей проект, я ставила за мету ознайомити курсантів з творчою, політичною, науковою та спортивною елітою міста, аби перші змогли перейняти досвід успішних людей, навчилися ставити перед собою життєві цілі та були не байдужими й активними громадянами нашої держави», – ділиться своїми думками Тетяна Чубіна.

    І справді, під час реалізації проекту курсанти академії вже встигли зустрітися з деякими відомими людьми Черкащини. Серед них був і перший герой проекту –богатир України, майстер спорту міжнародного класу Віктор Юрченко. Іменитий спортсмен поділився з курсантами професійними таємницями, розказав про власні захоплення, вподобання, особисте життя, відповів на всі питання аудиторії. Звичайно, не один раз Віктор Анатолійович нагадав про роль спорту в житті молодого покоління. Підкреслив, що здоровий спосіб життя – це ключовий елемент успішного майбутнього кожного українця.
    Викликає захоплення щирість, відвертість та простота відомої людини. Зустріч видалась на славу, курсанти отримали масу позитивних емоцій, а головне, вони вкотре зрозуміли, що успіх кожного залежить лише від нього самого.

    11 жовтня участь у проекті взяла не менш відома та авторитетна людина міста – Ігор Мельников. Ігор Петрович є головою опікунської ради Черкаської громадської міської організації «Об’єднання інвалідів та малозабезпечених верств населення «Світоч», президентом спортивного клубу «Сакура», меценатом, а головне – це справжній лідер, патріот рідного краю, небайдужа особистість та просто гарна людина.

    Під час спілкування Ігор Петрович відповів на безліч запитань курсантів, які стосувалися абсолютно різних тем, проте найбільш цікавими для молоді були роздуми щодо шляхів реалізації успішної людини. Ігор Петрович поділився особистою формулою успіху, зазначивши, що завжди необхідно ставити перед собою цілі, не зупинятися на досягнутому, а головне вірити в себе і в свою справу.

    Можна сміливо зазначити, що Ігор Мельников є тією особистістю, яка користується неабиякою повагою та має багато заслуг перед громадою міста –харизматичною людиною, яка легко спілкується з оточуючими, щиро йде на контакт, є простою і зрозумілою. Курсанти як ніхто інший, відчували цю щирість і відплатили Ігорю Петровичу відвертим захопленням.
Життєві закони Ігоря Мельникова давно сформовані та глибоко осмислені. Його життєве кредо “бути здатним на більше, ніж те, що здійснив сьогодні” – спонукає до буденної невтомної праці, до щоденних творчих пошуків та невпинного особистісного зростання.

    Еміль Золя писав: «Діяти, створювати, боротися з обставинами, перемагати чи бути переможеним – ось в чому вся радість, все життя здорової людини». Своїми діями, безліччю створених проектів, умінням не схилятися перед життєвими випробовуваннями Ігор Петрович доводить істинність слів класика.

    Попереду на курсантів чекає ще багато зустрічей з не менш відомими та цікавими людьми нашого міста, які представлятимуть ділову, наукову та громадську еліту.
    Віримо, що такі проекти стануть традиційними в нашій академії, адже новаторський підхід до справи – це запорука успіху.

 

 

Ірина Мельник
Тетяна Чубіна
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10