https://www.high-endrolex.com/10 ГОДИННИК ВІД ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.09.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ГОДИННИК ВІД ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ


    Напередодні від’їзду на чергові змагання з кульової стрільби Всеукраїнського рівня іменний годинник з рук Президента України Віктора Януковича отримав на знак визнання призер Перших юнацьких Олімпійських ігор (відбулися наприкінці серпня в Сінгапурі), першокурсник Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), майстер спорту міжнародного класу з кульової стрільби Сергій Куліш. Збірна України, у складі якої виступало 55 спортсменів, посіла ІІІ загальнокомандне місце, здобувши 35 нагород у 26 олімпійських видах спорту. Сергій Куліш здобув бронзу у стрільбі із пневматичної гвинтівки.

    Зараз молодий спортсмен перебуває у м. Сімферополь, де із 7 вересня розпочалися особисті Всеукраїнські змаганнях з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки серед молоді (найстарші – 1985 року народження).

 

Світлана Єренкова

 

На фото: моменти відкриття Перших юнацьких Олімпійських ігор в Сінгапурі; майстер спорту міжнародного класу з кульової стрільби Сергій Куліш; під час зустрічі призерів Олімпійських ігор з Президентом України Віктором Януковичем.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10