RSS

Новини навчальних закладів

30.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

КРАЩІ СПОРТСМЕНИ-ПРИКЛАДНИКИ УКРАЇНИ ГОТУЮТЬСЯ ДО ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ

    Збірна команда з пожежно-прикладного спорту Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України посіла шосте загальнокомандне місце на літньому Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту, який проходив з 23 по 25 червня у Запоріжжі. Це значимий результат, зважаючи на те, що за перемогу у чемпіонаті боролися 32 команди з усіх областей та із вищих навчальних закладів МНС України. До всього, збірні навчальних закладів постійно оновлюються. Курсанти займаються пожежно-прикладним спортом протягом навчання, потім випускаються, ідуть працювати у підрозділи МНС України та виступають у складі їх збірних із ППС, а не за свій навчальний заклад.
     До прикладу, Василь Нечко – випускник Академії пожежної безпеки, який нині виступає у складі збірної ГУМНС України в Черкаській області та у складі збірної України з пожежно-прикладного спорту і є одним із найсильніших спортсменів-прикладників у Європі та світі. Під час цього Чемпіонату України Василь Нечко став чемпіоном у двоборстві та у пожежній естафеті (у команді з Ігорем Вороним, Ігорем Тараном та Максимом Федоренком).
    Чемпіоном України з пожежно-прикладного спорту 2010 року стала збірна команда Одеської області. Друге місце виборола збірна м. Києва, третє – збірна команда Волинської області.
    Як констатував головний суддя чемпіонату – віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України, майстер спорту міжнародного класу, суддя міжнародної категорії, полковник служби цивільного захисту Олександр Тарасов, «цей Чемпіонат України був особливим, адже він – остання репетиція перед Чемпіонатом світу, який пройде у Донецьку 25-30 серпня».

 

Світлана Єренкова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.