https://www.high-endrolex.com/10 ЗБІРНА МНС: «ВЛУЧНІШЕ СТРІЛЯЮТЬ ЛИШЕ МІЛІЦІОНЕРИ ТА ПРИКОРДОННИКИ» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ЗБІРНА МНС: «ВЛУЧНІШЕ СТРІЛЯЮТЬ ЛИШЕ МІЛІЦІОНЕРИ ТА ПРИКОРДОННИКИ»


    МНСівці вкотре довели, що вміють не тільки рятувати людей у надзвичайних ситуаціях, а й швидко бігати та влучно стріляти. І своєю спритністю поступаються хіба що лише міліціонерам та прикордонникам.
    Минулого тижня у м. Донецьку в рамках «Динаміади – 2010» пройшли змагання з офіцерського триборства та стрільби з бойової зброї, участь в яких взяли збірні команди восьми силових міністерств держави.
    В обох видах програми перше загальнокомандне місце виборола збірна Міністерства внутрішніх справ України, друге – збірна Прикордонних військ України, третє – збірна команда Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, до складу якої входили спортсмени Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України підполковники служби цивільного захисту Наталія Калашник та Віталій Снесар, майор служби цивільного захисту Станіслав Тараненко, курсант п’ятого курсу Євгеній Літовченко та курсант другого курсу Євгеній Луценко.
    В особистому заліку Віталій Снесар став чемпіоном в офіцерському триборстві (у третій віковій групі), а Наталія Калашник – срібним призером у стрільбі з бойової зброї (у вправі ПМ-2).



 

Світлана Єренкова
На фото: в центрі – стріляє Наталія Калашник


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10