https://www.high-endrolex.com/10 ЗАСЛУЖЕНЕ ВИЗНАННЯ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ЗАСЛУЖЕНЕ ВИЗНАННЯ

    За поданням Черкаської облдержадміністрації майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, начальник спортивно-оздоровчого комплексу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України майор служби цивільного захисту Ігор Приходько став лауреатом 2010 року Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.
    Присудження цієї вагомої нагороди здійснюється щороку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 року № 1333. Майор служби цивільного захисту Ігор Приходько був представлений до неї не випадково, адже виступає не тільки у складі збірних свого навчального закладу та збірних МНС України, а й у складі збірних команд області та України.
Лише нещодавно (на початку червня) чемпіон Черкаської області з кікбоксингу МНС-ник Ігор Приходько їздив на Кубок світу у складі шести членів збірної України. Змагання проходили в Італійському місті Ріміні. Участь в них взяли 1758 найсильніших спортсменів із 56 країн, які боролися у 12 вагових категоріях. Ігор виступав у ваговій категорії до 81 кг, в якій боролися ще 12 спортсменів. Тож на шляху до перемоги Ігор провів чотири поєдинки з гідними супротивниками із Росії, Польщі та Італії. Усі вони були настільки майстерними та яскраво-видовищними, що кікбоксер із українського міста Черкаси став не тільки чемпіоном Кубка світу з кікбоксингу, а й був визнаний кращим спортсменом турніру.
    До цього він вже мав титули переможця Перших Європейських ігор (Україна, м. Київ, 2007 рік), чемпіона Європи (Болгарія, 2008 рік), переможця Кубку світу серед спортивних клубів (Україні, м. Ялта, 2009 рік), призера Чемпіонату світу (Італія, 2009 рік). Нині спортсмен готується до Всесвітніх ігор з кікбоксингу, які відбудуться у серпні у м. Пекіні (Китай).
    Вручення Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України відбудеться 24 червня 2010 року у м. Києві під час проведення урочистих заходів у Міністерстві України у справах сім’ї, молоді та спорту.




 

Світлана Єренкова
На фото: чемпіон Європи та світу з кікбоксингу Ігор Приходько
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10