https://www.high-endrolex.com/10 Перша ластівка за спеціальністю «Управління проектами та програмами» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.04.2010
ЛДУ БЖД

Перша ластівка за спеціальністю «Управління проектами та програмами»

Вперше в історії Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС на засіданні Спеціалізованої вченої ради за спеціальністю 05.13.22 – «Управління проектами та програмами», відбувся успішний захист кандидатської дисертації доцента кафедри інформаційних технологій та телекомунікаційних систем, старшого лейтенанта Олега Зачка. Тема дисертації керівником якої став провідний вчений, доктор технічних наук, професор Юрій Рак - «Обґрунтування регіональних портфелів проектів удосконалення безпеки життєдіяльності».
Дисертаційна робота присвячена розв’язанню своєчасної і актуальної проблеми забезпечення безпеки життєдіяльності людини в регіональному вимірі. Значущим є той факт, що в якості офіційних опонентів були один із засновників наукового напряму, заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор Валентин Рач та члена Української асоціації з управління проектами та програмами кандидата технічних наук, доцент Роман Ратушний.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10