https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти та фахівці ЛДУ БЖД МНС до надзвичайних ситуацій готові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2010
ЛДУ БЖД

Курсанти та фахівці ЛДУ БЖД МНС до надзвичайних ситуацій готові

Керівництво Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС перевірило готовність атестованих працівників до ліквідації надзвичайних ситуацій.
Вже протягом години після оголошення сигналу «Збір», особовий склад навчального закладу був вишикуваний на фасаді та готовий протидіяти стихії.
Проректор Університету полковник Роман Ратушний зазначив, що навчальний заклад входить до єдиної системи реагування на надзвичайні ситуації і постійно готовий виконувати функції покладені на МНС України.
Відповідно до Указу Президента України, яким передбачено здійснення невідкладних заходів щодо попередження можливого затоплення територій унаслідок повені і паводків у весняний період та ліквідації їх наслідків, захисту населення у разі виникнення надзвичайної ситуації, пов'язаної з цими явищами, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС сформовано спеціальний рятувальний загін. До його складу увійшли досвідчені фахівці та курсанти Університету, служба психологічного супроводу та медичного забезпечення, експертна група провідних науковців навчального закладу, які займаються питаннями екологічної та техногенної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10