https://www.high-endrolex.com/10 В ЛДУ БЖД МНС обговорили питання застосування пожежної автоматики на промислових об’єктах | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2010
ЛДУ БЖД

В ЛДУ БЖД МНС обговорили питання застосування пожежної автоматики на промислових об’єктах

На базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС пройшов навчальний семінар з питань пожежної автоматики, сучасних можливостей побудови автоматизованих системи пожежогасіння та димовидалення. Семінар був організований керівництвом факультету післядипломної освіти спільно з представниками ВАТ «СКБ Електронмаш».
Учасники семінару розглянули питання практичного застосування і побудови систем пожежної сигналізації, вирішення завдань багатозонної автоматичного пожежогасіння та димовидалення з демонстрацією роботи таких систем і видачею детальних матеріалів, необхідних при проектуванні і монтажі.
Участь у семінарі взяли науково-педагогічні працівники університету, слухачі факультету післядипломної освіти та фахівці проектно-монтажних організацій західного регіону України.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10