https://www.high-endrolex.com/10 Напередодні Великодня курсанти ЛДУ БЖД поставили виставу «Через хрест до воскресіння» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2010
ЛДУ БЖД

Напередодні Великодня курсанти ЛДУ БЖД поставили виставу «Через хрест до воскресіння»

Напередодні свята, що об’єднує усю християнську родину – Великодня, в приміщенні культурно-просвітницького центру ЛДУ БЖД відбулась вистава-містерія «Через хрест до воскресіння». У постановці цього дійства взяли участь хор, курсанти та студенти Університету, де вони мали змогу відтворили історичний момент страсної дороги Ісуса Христа на Голгофу.
Головними образами постановки стали постаті Понтія Пілата, Марії Магдалени, Марії - матері Ісуса Христа, Вероніки та Юди. Вистава була насичена почуттями страждання і водночас з тим возвеличення духовного, відчуття відповідальності за наші гріхи. У глядачів на лиці були помітні емоції, пов’язані зі стражданням, почуттям жалю та радості за те, що у нас є шанс на спасіння, в очах було помітно як запалювався вогник «морального відродження». Як зазначила керівник хору Мирослава Богданівна: « Вже 2000 років висить розп’яття над нами», - нехай же ж воно і надалі оберігає нас від усяких негараздів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10