RSS

Новини навчальних закладів

05.12.2021
ЛДУ БЖД

Директор Інституту внутрішньої безпеки Головної школи державної пожежної служби у Варшаві Роберт П‘єц провів лекцію у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності

У рамках лекції було представлено унікальну програму “AAMKS”, що розроблена науково-педагогічними працівниками ГШДПС, а саме: доктором хабілітованим інженерїї Віолетою Рогулею-Козловською та ад’юнктом Яном Біхаловічем.
Програма “AAMKS” є новітньою технологією у сфері моделювання різних ризиків та загроз. Більш детально з програмою можна ознайомитись за посиланням http://aamks.szach.in/  
 
Співпраця між Університетом та Головною школою м. Варшава триває вже понад 15 років. За цей час було успішно реалізовано ряд міжнародних проєктів, у яких брали участь як науково-педагогічні працівники, так і курсанти Університету. Подальша співпраця передбачає проведення заходів освітнього та наукового характеру за участю академічної спільноти обох закладів. Асистентом лектора була ад’юнкт університету спеціальності «Екологія» , викладач  кафедри екологічної безпеки Ірина Кочмар.
З 2017 року в рамках угоди про спільне навчання в магістратурі за напрямком «Інженерія безпеки» за програмою подвійних дипломів, що укладена між Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності та Головною школою державної пожежної служби у Варшаві, курсанти Університету мають змогу протягом двох навчальних семестрів переймати передовий досвід у польських колег.  
Сподіваємось, що і надалі наша співпраця буде продовжуватися і ми реалізуємо ще багато спільних міжнародних проєктів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.