https://www.high-endrolex.com/10 Здобувачі вищої освіти ЛДУБЖД продовжують навчання в Лондоні | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.11.2021
ЛДУ БЖД

Здобувачі вищої освіти ЛДУБЖД продовжують навчання в Лондоні

Протягом візиту 10 здобувачів ЛДУ БЖД вивчають такі дисципліни: «Disaster Management», «Geomorphology and Geophysical Hazards», «Cartography, Remote Sensing and Spatial Data Analysis», «Disasters, Society and Culture», «Ethical Hacking», «Computing Systems», «Database-Driven Application Development» та інші.

Такий обмін студентами відбувається не вперше між університетами і проходить в рамках програми ERASMUS+ та дозволяє переймати передовий досвід у сфері безпеки людини.
Нагадаємо, що 27 вересня курсанти Університету Павло Стрижевський, Любомир Павлишин, Віктор Алєксєєнко, Ілля Пасічник та студенти Олександра Жоріна, Михайло Довганич, Катерина Пожичкевич, Ольга Кобилкіна, Софія Змисла та Христина Богутська прибули на навчання до Кінгстонського університету, м. Лондон.

«Це неоціненний досвід для студента: вчора ми були в аудиторії у Львові, а за добу ми навчаємось разом із студентами у Лондоні. Ми вдячні за таку круту можливість», - ділиться враженнями студентка Ольга Кобилкіна.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10