https://www.high-endrolex.com/10 Доцент НУЦЗУ – учасник Всеукраїнської науково-практичної конференції, що пройшла у Миколаєві | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2016
НУЦЗУ

Доцент НУЦЗУ – учасник Всеукраїнської науково-практичної конференції, що пройшла у Миколаєві

Доцент кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін Національного університету цивільного захисту України Михайло Харламов взяв участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноватика суспільствознавчої освіти ХХІ сторіччя: виклики і шляхи розвитку», що відбулася на базі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та Національного історико-археологічного заповідника «Ольвія». 
В ході роботи конференції науковці розглянули інноваційні ідеї та педагогічні стратегії викладання історії України, а також питання перегляду стереотипів у викладанні середньовічної та ранньомодерної історії України. Було також проаналізовано тенденції розвитку професійної культури викладача суспільних наук. Увагу учасників привернула й тема екскурсійних методів у вивченні суспільствознавчих дисциплін.
Доцент Харламов установив зв’язки з представниками наукової спільноти різних міст і вишів України – колегами з Національної академії педагогічних наук України – Пометун О.І, Гупан Н.І, Ремех Т.О., співробітниками Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та науково-педагогічними працівниками методики викладання суспільствознавчих дисциплін Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського. Як учасник конференції Михайло Харламов отримав сертифікат професійного розвитку науково-педагогічних працівників із проблеми: «Інноватика суспільствознавчої освіти ХХІ сторіччя: виклики і шляхи розвитку». 
 
 
 
 Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін, прес-служба НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10